nov.

3

dimanche

Püente x Bodegón - Nikkei Pop Up

Püente x Bodegón - Nikkei Pop Up Püente Peruvian Restaurant, Baumgasse 10, 8005 Zürich Billets

Credits: Bodegon, 2024

-
Püente Peruvian Restaurant, Zürich (CH)

Join us on Sunday November 3rd at Püente Peruvian Restaurant (Baumgasse 10, ZH) for a special pop-up featuring nothing but the best of Nikkei (Peruvian Japanese) flavours!

We will have the opportunity to collaborate with Püente, a creative restaurant serving up fine fine Peruvian food in Zürich! Since Bodegón is 1/2 Peruvian, this is an exciting opportunity to explore and play around with Nikkei cuisine.

Expect a 6 course menu full of frsh fish, hearty dishes, funky cocktails, and even Peruvian natural wines from Bodega Murga (ever had a wine pairing featuring Peruvian PetNat?).

We are beyond excited for this collaboration and hope to see you around the table on that Sunday!

The menu cost is 90 CHF - includes 6 courses of only premium ingredients, handled with care, passion, a lot of thought and a lot of love.

 

A Reservation Ticket is needed to confirm your seats - the reservation fee will be discounted from remaining balance after the dinner! (Pay 35 CHF now and the remaining 55 CHF after the dinner).

L'événement commence dans
2 jours
13 hrs
31 min
47 sec

Organisateur

Nicolas Zarama Giedion

Billets

La vente se termine le dimanche, 03.11.2024 21:00

Reservation

Plus que 3 Tickets disponibles
35.00

Les prix incluent la TVA plus les frais de service

Total: XX.XX
Veuillez d'abord sélectionner les billets d'une catégorie donnée
Veuillez d'abord sélectionner les billets d'une catégorie donnée
Veuillez d'abord sélectionner les billets d'une catégorie donnée

Total: XX.XX

Veuillez d'abord sélectionner les billets d'une catégorie donnée
Veuillez d'abord sélectionner les billets d'une catégorie donnée
Veuillez d'abord sélectionner les billets d'une catégorie donnée

Infos

Lieu:

Püente Peruvian Restaurant, Baumgasse 10, Zürich, CH

Organisateur

Püente x Bodegón - Nikkei Pop Up est organisé par:

Nicolas Zarama Giedion

Catégorie: Manger & boire